ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ :
Home » » Twitter: Κέρδισε υποτροφία σε πανεπιστήμιο με ένα tweet!

Twitter: Κέρδισε υποτροφία σε πανεπιστήμιο με ένα tweet!

Written By Ανώνυμος on Τετάρτη 2 Μαΐου 2012 | 23:40


Μια πολυπόθητη θέση για το πρόγραμμα MBA του Πανεπιστημίου Tippie της Iowa κέρδισε ένας 25χρονος Ινδός μέσω του Twitter.
Ο Rahul Rathi έλαβε μέρος σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κίνηση του αμερικανικού πανεπιστημίου να δώσει μια υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ένα υποψήφιο φοιτητή μέσω Twitter.
Ο νεαρός, ο οποίος τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται ως μηχανικός, αποφάσισε να διεκδικήσει την μοναδική ευκαιρία να σπουδάσει στις ΗΠΑ, έχοντας μάλιστα πληρωμένα τα 36.000 δολάρια που απαιτούνται για τα δίδακτρα.
Το πανεπιστήμιο ενθάρρυνε τους υποψηφίους να δημιουργήσουν ένα εμπνευσμένο tweet, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους είναι οι κατάλληλοι για αυτή τη θέση.
Το σχόλιό του στο Twitter περιλάμβανε μια έξυπνη φωτογραφία ενός χάρτινου κουτιού, στο οποίο αναγράφονταν τα συστατικά, δηλαδή τα θετικά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του.
Μπορεί οι αιτήσεις σε πανεπιστήμια μέσω twitter να μην είναι διαδεδομένες, όμως το Πανεπιστήμιο Tippie που το έχει καθιερώσει υπογράμμισε ότι το εντυπωσιακό ποσοστό του 30% των ξένων που κάνουν αίτηση, επιλέγουν το Twitter για να τη στείλουν.
rahul-image-520x309


mediagate.gr
Share this post :
 
Support : Creating Website | Panos Mos | "GreekzNews"
Copyright © 2008. "GreekzNews" - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Panos Mos
Proudly powered by Blogger